OM OSS

Drivecenter Arena AB startade verksamheten 2008 på en nedlagd militärbas i Fällfors, 5 mil nordväst om Skellefteå, då med namnet Skellefteå Drive Center.

Redan vid starten 2008 fanns en vision av dåvarande ägaren Bengt Astergren, som tyvärr avled 2017, att skapa Sveriges nordligaste tävlingsbana. Nuvarande ägaren beslutade att förverkliga hans vision och under sommaren 2019 genomfördes första tävlingen Midnattssolsloppet på den nya racingbanan. Skellefteå Drive Center hade på ett år förvandlats till en arenaanläggning för tusentals besökare.

Bolaget bytte också namn i början av 2019 till Drivecenter Arena AB.

Drivecenter Arena AB är en multifunktionell motoranläggning för alla typer av fordon. Idag bedrivs bland annat fordonsutbildningar, events, motortävlingar, fordonslanseringar, tester m m.

361 ha inhägnade området erbjuder fantastiska möjligheter till varierande aktiviteter. Med verkstad, restaurang, konferensmöjligheter och boende inom området gör att vi kan erbjuda många olika varianter i bokningarna.

Vi som jobbar på Drivecenter Arena vill förmedla glädje, trygghet och engagemang för att göra vistelsen hos oss så innehållsrik som möjligt.