TÄVLINGSPROGRAM

FREDAG 14 JUNI
09.00-09.40          TCR Scandinavia          Test 40 min
09.50-10.10           Formula Nordic            Test 20 min
10.20-11.20           GT4 Scandinavia          Test 60 min
11.30-12.00           TCR Scandinavia          Test 30 min
12.10-12.30           Formula Nordic            Test 20 min
12.30-13.30           Paus                                    60 min
13.30-14.00           GT4 Scandinavia          Kval 30 min
14.10-14.40           TCR Scandinavia          Test 30 min
14.50-15.10           Formula Nordic            Kval 20 min
15.20-15.50           PCCS                            Test 30 min
16.00-16.20           Driftshow                             20 min
16.30-17.45           Paus                                     75 min
18.00-19.00          GT4 Scandinavia       Race 1 60 min
19.15-19.50          TCR Scandinavia           Kval 35 min
20.00-20.20          Formula Nordic         Race 1 20 min
20.30-21.00          PCCS                            Kval 30 min
21.00-21.30          Driftshow                             30 min
         -01.00          Afterrace med livemusik

LÖRDAG 15 JUNI
12.00-12.12          TCR Scandinavia     Warm Up 12 min
12.20-12.32          Formula Nordic       Warm Up 12 min
12.40-12.52          PCCS                      Warm Up 12 min
13.00-13.25          GT4 Scandinavia    Warm Up 25 min
13.30-14.20          Invigning / Pitwalk TCR         50 min
14.30-14.55          TCR Scandinavia        Race 1 22 min
15.10-15.30          Formula Nordic          Race 2 20 min
15.45-16.05          PCCS                          Race 1 20 min
16.20-16.45          Driftshow                               25 min
16.45-17.45          Paus                                       60 min
18.00-18.50          GT4 Scandinavia        Race 2 50 min
19.20-19.40          Formula Nordic          Race 3 20 min
20.05-20.30          TCR Scandinavia        Race 2 22 min
20.50-21.10          PCCS                          Race 2 20 min
21.10-21.40          Driftshow                               30 min
-01.00          Afterrace med livemusik