Biljetter

Via vår biljettsida köper du allt från entrébiljett till camping och busstransfer.

Entrébiljett helgpass 250:- tom 31/3. (stiger till 300:- 1 april och 350:- 1 juni)
Gratis inträde för barn under 15 år. Med entrébiljett kommer du in på området och kan komma åt både depå och matserveringar. Ger tillgång till den stora publikvallen vid kurva 5 och 6. En plats på de numrerade läktarna köpes separat. Läktare för funktionsnedsatta ingår i entrébiljetten och ledsagare är varmt välkomna med fri entré.

Läktarplats 300:-
Numrerad plats på läktare som gäller hela helgen. Läktare Ramudden är placerad vid kurva 3 och 4, medan läktare SEAT/CUPRA är står i början av start och mål. Entrébiljett till området köpes separat.

Läktare för funktionsnedsatta ingår i entrébiljetten och ledsagare är varmt välkomna med fri entré.

Campingplats 800:-
Campingen är öppen från och med 14.00 den 12/6. Förhållningsregler publiceras närmare eventet.

VIP biljett 1500:-
I VIP ingår: Fri parkering, entrébiljett till området, numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna och tillgång till vårt VIP tält med kaffe och kaka. Middag från Bryggargatan Bistro och Bar serveras på lördag, inklusive två dryckesbiljetter. VIP tältet kommer vara placerat på huvudområdet.

VIP biljett Guld 2000:-
I VIP GULD ingår: Fri parkering, entrébiljett till området, numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna och tillgång till vårt VIP tält med kaffe och kaka. Middag från Bryggargatan Bistro och Bar serveras både fredag och lördag, inklusive två dryckesbiljetter per dag. VIP tältet kommer vara placerat på huvudområdet.

Vi kommer i samarbete med Arctic Buss & Granbergs Buss arrangera bussresor från Skellefteå och Piteå. Information om avgångstider och biljetter kommer att presenteras här längre fram.

Större bokningar av biljetter görs via Daniel Wikgren, daniel.wikgren@drivecenter.se
Frågor kring biljetter besvaras av Beatrice Karlsson, beatrice@marklundmotorsport.com

Köp dina biljetter här!