Biljetter

Köp dina biljetter här

ENTRÉBILJETT HELGPASS 350:- 
Gratis inträde för barn under 15 år. Med entrébiljett kommer du in på området och kan komma åt både depå och matserveringar. Ger tillgång till den stora publikvallen vid kurva 5 och 6. En plats på de numrerade läktarna köps separat. Läktare för funktionsnedsatta ingår i entrébiljetten och ledsagare är varmt välkomna med fri entré. 

LÄKTARPLATS 300:-
Numrerad plats som gäller hela helgen. Entrébiljett är ETT MÅSTE och köps separat. Läktare Ramudden är placerad vid kurva 3 och 4, medan läktare SEAT/CUPRA är står i början av start och mål. Läktare för funktionsnedsatta ingår i entrébiljetten och ledsagare är varmt välkomna med fri entré.

CAMPINGPLATS 800:-
En bokad plats gäller hela helgen och campingen är öppen från och med 14.00 den 12/6. Vattentoalett och dusch finns på campingen. El ingår ej. Förhållningsregler publiceras närmare eventet.

VIP BILJETT 1500:- (Säljstopp 6/6)
I VIP ingår: Fri parkering, entrébiljett till området, numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna och tillgång till vårt VIP tält med kaffe och kaka. Middag från Bryggargatan Bistro och Bar serveras i VIP tältet på lördag och inkluderar två dryckesbiljetter. VIP tältet kommer vara placerat på huvudområdet.

VIP BILJETT GULD 2000:- (Säljstopp 6/6)
I VIP GULD ingår: Fri parkering, entrébiljett till området, numrerad läktarplats på en av VIP sektionerna och tillgång till vårt VIP tält med kaffe och kaka. Middag från Bryggargatan Bistro och Bar serveras i VIP tältet både fredag och lördag och inkluderar två dryckesbiljetter per dag. VIP tältet kommer vara placerat på huvudområdet.

 

Större bokningar av biljetter görs via Daniel Wikgren, daniel.wikgren@drivecenter.se
Frågor kring biljetter besvaras av Beatrice Karlsson, beatrice@marklundmotorsport.com

Köp dina biljetter här