KÖRUPPLEVELSER

RISKUTBILDNING MC – DEL 2

Riskutbildning MC – Del 2 handlar bland annat om hastighet, säkerhet och körning vid olika väg- och väderförhållanden. Manöverbana ingår i den här delen och du kommer att få prova, testa och uppleva riskfyllda situationer på ett säkert sätt.

Utbildningen sker mellan 08:00-13:00, kom gärna lite före. Lunch ingår i priset.

Drivecenter Arena tillhandahåller motorcyklar. Övrig utrustning så som MC-kläder och skor, ryggplatta, handskar och hjälm står ni själv för.

VIKTIGT! Medtag legitimation! För din egen säkerhet och för att klara utbildningskravet är det viktigt att du är i körkortsutbildningens slutskede.

 

Avbokning eller ändring av tid måste ske senast 3 dagar innan kurstillfället, till info@drivecenter.se. Vid sjukdom, ring 070-272 26 70. Under rådande pandemi är det viktigt att ni är symtomfria för att inte bidra till smittspridning.
 

BOKA HÄR

KÖRUTBILDNINGAR

UTBILDA DIG TILL EN BÄTTRE FÖRARE

Vi kan skräddarsy utbildningar utifrån önskemål och antalet deltagare. Det
unika med Drivecenter Arena är att storleken gör det möjligt att kombinera
många olika moment, där det ofta ingår några överraskningar.
 
Här är vårt grundutbud:
• Halk- och riskutbildning – Upplev det du egentligen inte vill vara med
om, för att vara beredd om det skulle hända på vägen.
• ECO-drive – Spara pengar, miljö och säkerhet. Utbildningen är till för
alla typer av motorfordon.

RACINGUPPLEVELSE

Polorace: Kör våra banracepreparerade VW Polos på den nya racingbanan. Minst 5 personer/bokning. Följ en pacecar för att hitta de rätta linjerna. Fartfyllt. Adrenalin. Kompisgäng. Jobbarkompisarna.
 
Konbanerace: Ett roligt event för den mindre gruppen (6-16 per). Passar för firmafesten, kickoff, konferens, med företagskunder eller privata grupper. Kombinera med en lunch eller middag i vår restaurang eller varför inte ett roligt avbrott under ett möte i våra konferenslokaler. Garanterat roligt för alla oavsett tidigare erfarenhet.
 
Racetaxi

TEAMBUILDING

Exempel på aktiviteter: Bilrace – Kör snabbast och säkrast på konbana. Offroad – Kör i mark och morän med en Navara. Quad ATW – Kör smartast och säkert på en trixig bana. Crazy Car – Inte alltid bilen beter sig som man tror. Precisionskörning med buss. Blindkörning. Bromstävling. Passar grupper 15-80 personer. Roligt. Adrenalin. Händelserikt. Variationer. Teambuilding. Lagarbete. Tävling. Upplevelser.