Trackdays

Vill du prova din bil på en riktig Racingbana?

Under 2020 kommer vi att arrangera ett antal trackdays för gatregistrerade bilar samt SBT bilar med godkänd vagnbok. Medlemskap i SBF-ansluten klubb krävs. Kolla på din ort om medlemskap.

Licens:

Om man inte innehar en FIA licens, SBF Racing eller SBF Formel licens skall en engångslicens tecknas. Andra typer av licenser är inte godkända under trackday. Utbildningen för att erhålla licens sker innan varje trackday. Den fungerar som din personförsäkring vid eventuell skada.

Utrustning:

Både förare och medåkare skall under körning bära heltäckande klädsel, skor av läder eller flamsäkert material och hjälm. Kläder av ylle eller bomull är tillåtet.

Övrigt:

Medåkare är tillåten om de personliga utrustningskraven uppfylls ( stolar/bälten etc i lämplig storlek). För att få åka med skall man vara 16 år fyllda (14 år om passageraren har tävlingslicens), köpa sig en medåkningsbiljett samt närvara vid ett förarmöte. Drivecenter Arena har tillstånd via SBF, erforderlig personal på plats för att övervaka och genomföra testdagarna. Trackday är ingen tävling och igen tidtagning sker.

Komihåg att ALL körning sker på egen risk, visa respekt för dina kompisar på och utanför banan!

Vid frågor maila(OBS ring ej):
Daniel.wikgren@drivecenter.se

Tidsschema

8.30 Incheckning till licenskurs
9.00 Licenskurs
10.00 Incheckning för de som redan har godkänd licens
10.30 Förarmöte
11.00 Bankörning
17.00 Slut på det roliga

Priser

Trackday 1250:-
Licenskurs 150:-
Extra förare 300:-
Medåkning 200:- *

*Bokas och betalas på kördagen hos Drivecenter Arena (övriga bokas och betalas nedan kalender).

Vid frågor maila: Daniel.wikgren@drivecenter.se OBS ring ej.

Loading…