Referenser och film

Filmer från kundbesök:

Film från Hankooks event februari 2015

 

Vad våra kunder säger om oss:

”Vi på Boliden vill tacka för en lärorik dag. Redan första veckan undvek en av oss att krocka med en älg tack vare nyvunna kunskaper. Maten  var dessutom god!”

Sune Renström, Boliden 

 

“Vi på NCC, här i Pite, skulle vilja tacka och bocka för en mycket trevlig eftermiddag den 13/10, alla var verkligen helnöjda!
Erat upplägg kändes både proffsigt och genomtänkt.

Tack för denna gång.”

Jocke Granberg, NCC Infrastructure

 

”Vi hade otroligt roligt och det pratas fortfarande om tävlingarna och det kommer det förmodligen att göras under lång tid framöver. Tack så mycket för trevligt bemötande och ett mycket bra ordnat konferens tillfälle med ett lika perfekt avslut på kvällen.”

Daniel Isaksson med personal, Svevia

 

”Vi hade mkt trevligt hos er… det var fina lokaler både för konferens, boende och middag. Grymt god mat, fantastiskt trevlig racing, trevlig personal, uppfyllde över våran förväntan på ett helhets evenemang, vi är riktigt nöjda även fast hockeyn gick åt…. Så jag kan varmt rekommendera detta till andra, och högst troligt att vi återvänder någon gång”

Joakim Nilsson, LKB Måleri & Golv AB

 

”Tack för en välordnad och trevlig firmafest, med god mat och bra aktiviteter.”

Stig Eriksson med personal, Lillkågeträ.

 

”Tack för senast! Vi hade jättetrevligt – bra ordnat, god mat och dryck, många goda skratt under dagen, och framför allt var våra kunder jätte nöjda.”

Lars-Åke Eriksson, BDX

 

”Vi hade alla i gruppen en himla rolig tid på vår konferens och det var en perfekt avslutning att vara hos er, lite avslappnat och lugnt. ”

Niklas Isaksson, Umeå Energi