EVENT

VINTER PÅ DRIVECENTER ARENA

I vinter erbjuder vi följande aktiviteter:

  • Driftchallenge

    Ni får tillgång till våra potenta Audi S1 bilar eller Polaris RZR på  upplogad bana. Vi stänger av systemen och försöker ta oss igenom banan på så jämna varvtider som möjligt.

  • Parallellslalom

    Vi ställer upp två slalombanor där ni tävlar mot varandra. Den ”säkraste” föraren som inte kör ned någon kona har stor möjlighet till seger.

  • Pitstop challenge

    Här får ni utmana er själva och era kollegor i snabbaste ”däckbytet”. På tid, sida vid sida.

Beroende på hur länge ni vill stanna så erbjuder vi tre olika eventpaket. Varför inte kombinera er aktivitet med en lunch till lunch konferens? Mingla i baren eller avrunda dagen med bastu och badtunna innan ni serveras en god middag.

Minsta antalet deltagare per event är 10 personer.
SKICKA EN FÖRFRÅGAN


“Vinteraktiviteter” – prislista exkl moms »
“Vinteraktiviteter” – prislista inkl moms »

SOMMAR PÅ DRIVECENTER ARENA

För privatpersoner

 

CLIO CUP UPPLEVELSE

Kom och prova köra en av våra Clio Cup bilar på en riktig racingbana. Clio Cup är en racingbil tillverkad av Renault i Frankrike och tävlas med i serier över hela världen. Med en pigg turbo motor, sekventiell växellåda och ett anpassat chassi för tävlingsbanor så är detta en riktigt häftig upplevelse.

Upplevelsen gäller för en person och genomförs tillsammans med andra i en liten grupp. Vi inleder med en säkerhetsutbildning och en säkerhetsgenomgång av bilen. Detta följs upp med körning bakom instruktör som visar vart man ska placera bilen för att hitta de rätta och snabbaste linjerna i 6 varv. Därefter kör du 6 varv i högre tempo.

Varaktighet: Cirka 60 minuter inkl. genomgång och körning 2×6 varv.
Åldersgräns: Från 18 år

LÄS MER / BOKA HÄR 

Privatpersoner “Sommaraktiviteter” – prislista, inkl moms

 

 

För grupper

Sommaren 2022 erbjuder vi event för grupper med olika aktiviteter. Våra event brukar vara uppskattade som teambuilding för medarbetare eller för att bjuda in och komma närmare kunder under en fartfylld dag.

Beroende på hur länge ni vill stanna så har vi tre olika eventpaket. Varför inte kombinera er aktivitet med en lunch till lunch konferens? Mingla i baren eller avrunda dagen med bastu och badtunna innan ni serveras en god middag. 

Minsta antalet deltagare per event är 10 personer.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN 


Gruppbokning
“Sommaraktiviteter” prislista, exkl moms
Gruppbokning “Sommaraktiviteter” prislista, inkl moms