Midnattssolsloppet 28-29 Augusti.

Midnattssolsloppet 2020 

I år är STCC tillbaka med fler deltagare.

  • STCC
  • Formel Nordic
  • Driftinguppvisning

Information gällande sommarens evenemang på Drivecenter Arena.

Fjolårets nypremiär för anrika Midnattssolsloppet på Drivecenter Arena blev en stor succé med närmare 17 000 åskådare. Spikat datum 2020 är den 28-29 Augusti.– Vi arbetar på att kunna genomföra årets STCC-säsong på ett säkert sätt under sensommaren och hösten. Vi jobbar aktivt på att ta upplevelsen till publiken hemma på bästa möjliga sätt under rådande omständigheter, säger Micke Bern, vd för STCC.

Under rådande omständigheter följer vi löpande vad Regeringen och Folkhälsomyndigheten tar för beslut och riktlinjer. Den närmaste framtidens utveckling i Sverige och omvärlden kommer att avgöra hur besluten tas.

Våra aktiviteter som mindre events och utbildningar fortlöper och går under regeln mindre folksamlingar (max 50 personer).Vi håller information och utbildningar i lokaler där vi kan sära på deltagarna så att de sitter glesare än normalt. Lokaler och fordon rengörs noggrant och i täta intervaller.

Gällande biljettförsäljningen av Midnattssolsloppet stänger vi den tills vidare och öppnar upp direkt vi vet om arrangemanget går att genomföra. Inköpta biljetter går att använda på de nya datumen eller återbetalas minus bokningsavgiften vid inställd tävling, eller om ni inte kan komma.

Vi måste nu alla hjälpas åt i bekämpningen av viruset och hoppas att det så snart som möjligt vänder till positiva signaler och information om ett förbättrat läge.

// Personalen på DCA

 

Gå vidare till Midnattsolsloppets sida    Biljetter